top of page
  • Skribentens bildJohan

Framtidens coaching

Uppdaterat: 2 juni 2020

Ja, framtid och framtid… framtiden är redan här. Den tid då coach och klient behövde sitta i samma rum för att hålla sina samtal är förbi. Vi har idag massa olika tekniker till hands att använda och det är väldigt smidigt.

Tid är pengar och det kan vara svårt att få tid över i det som brukar kallas ekorrhjulet. Det ska transporteras till och från jobb, du är på jobbet 8 timmar och barnen ska på aktiviteter efter skolan. Hur ska du då hitta tid för att ta dig till en coach och sitta med coachen en timme?

Nu kan du bara plocka upp mobilen och ringa (eller bli uppringd av) coachen och ha den där dialogen du så länge tänkt på. Ett coaching-samtal är lika nära som närmaste mobil – ingen restid och det är till och med okej att ha en bad hair day. Du kan göra det hemma i favoritfåtöljen medan barnen tittar på tv, under lunchrasten på jobbet eller till och med på arbetstid om din arbetsgivare tillåter det (det kan vara arbetsrelaterat). Allt du behöver är din mobiltelefon och Skype, Messenger, WhatsUp eller Facetime och en plats där du kan få vara ifred under samtalets gång. Den stunden kan vi alla få till. Jag har stor erfarenhet av att coacha över telefon och det går otroligt smidigt.

Så här säger en av mina klienter: - Johan har coachat mig under några månader hösten/vintern 2018. Jag är baserad i London och med dagens teknik var detta inget hinder, vi körde det helt enkelt över telefon och det fungerade jättebra! Carolina, grundare av Jade Advisory”

Är du nyfiken på vad coaching kan ge dig? Skicka ett mail idag så bokar vi ditt första kostnadfria samtal på en gång – jag har just nu ett antal luckor öppna! Räkna med att det går åt ungefär 30 minuter för detta, tid som är väl investerad i dig själv!8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page