top of page
  • Skribentens bildJohan

Från soffpotatis till tränad

Tips att gå ner i vikt snabbt finns det massor av - detta är INTE ett sådant. Det finns inga snabba lösningar om du vill gå ner i vikt på ett hälsosamt och hållbart sätt. Du kan inte sitta kvar i soffan om du är trött på att flåsa så fort du går upp för en trappa eller om du vill känna dig sexig inför din partner.En kraftig man i en soffa


Om du vill gå ner i vikt eller om du vill komma igång med träningen för att orka mer, då är det bara en sak som du kan göra - och det är att förändra ditt liv!


... och där tog det stopp för de allra flesta. Men om du väntar och läser klart detta så ska jag förklara för dig att du varken behöver följa hårda dieter där du går hungrig hela dagarna eller göra 16 weeks of hell.


För det första, att förändra ditt liv handlar om att göra små justeringar i det som du redan gör. Att göra det enklare för dig när du ska äta - hur du ska äta, vad du ska äta och när du ska äta.


Att göra det enklare för dig att välja träning framför ytterligare en Netflixserie.


De flesta brukar göra så här, och tro mig - en gång i tiden gjorde jag också precis så:


Det kan t.ex. vara ett nyårslöfte som sparkar igång allt och vad de flesta gör är att de gör allt på en gång och och de satsar stort - skippa kolhydraterna, springa 5k och börja styrketräna på gymmet. Alla dagar i veckan och så glömmer de att kroppen behöver vila också.


Dessutom så är det inte brist på information om vad du ska göra för att gå ner i vikt, komma i form eller vad det nu är. Du är översvämmad av info - allt från inlägg på sociala medier till rubrikerna på kvällstidningarna.


Så när det inte funkar med det första så testar du nästa grej och nästa grej. Du vågar aldrig riktigt hålla ut och vänta på resultaten. Och hela tiden känner du dig uppgiven och överväldigad - det funkar ju för alla andra.En tränad man som gör pullups och en text "Gå från soffpotatis till tränad"


Vad du behöver göra, och det här kan du se som en checklista:

  • Ät mindre, nyttigare och ät rätt sak vid rätt tidpunkt

  • Minska på stressen

  • Träna kontinuerligt

  • Få tillräckligt med sömn


Det här är precis vad jag hjälper dig med när du går med i mitt program "Från soffpotatis till tränad". Under ett antal veckor guidar jag dig och övriga deltagare i hur du ska lägga upp kosten för att gå ner i vikt, vad du ska göra för att stressa mindre, hur du ska komma igång med träningen och vad du behöver göra för att få till din sömn.


Anmäl dig till mitt nyhetsbrev för att få veta när nästa tillfälle drar igång och vara en av dem som kniper en plats - det är nämligen begränsat antal platser, först till kvarn! I nyhetsbrevet får du massor med inspiration och som tack får du även en guide - från soffpotatis till tränad.


Klicka på bilden ovan för att ladda hem din guide och anmäla dig till nyhetsbrevet.


Allt gott /Johan

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page