top of page

Arbeta med mig

Det finns flera sätt att arbeta med mig - individuellt och i grupp, kortare och längre tid och alltid utifrån hälsa och välmående. Alla är vi olika och kräver olika typer av stöd - vilket passar dig?

Online Meeting

Från soffpotatis till tränad

För dig som vill bli coachad tillsammans med andra, och att steg för steg ta dig till sundare kostvanor och mer rörelse i vardagen - tänk dig att på 6 veckor vara helt på det klara med vad du faktiskt behöver göra.

10X ditt liv

Tänk om det fanns ett sätt där du kan få allt - minska på stressen och dina bördor i vardagen. Samtidigt som du förbättrar ditt välmående, uppnå en mer tillfreds-ställande tillvaro, göra livet mer hanterbart och njutbart. Det här är för dig som vill jobba individuellt med coachen.

Sunset Photographer_edited.jpg
Business Meeting

Wellness på jobbet

Maximera ert företags attraktion med vårt skräddarsydda coachingprogram för företag. Glada och välmående med-arbetare, ökad produktivitet och väl-befinnande utan överdrivna kostnader. Ett friskare team, en mer attraktiv arbetsplats.

Livsplanen Retreat

Tror du - på riktigt tror du - att det är möjligt att ha ALLT? 

Skapa dig en plan för att sluta driva omkring och istället få det liv du vill ha. Under en weekend skapar du din helt egna livsplan - en "app" för ditt liv.

Kommande

summer-2400227_1280.jpg

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få din alldeles egna hälsoguide - 5 steg till att bli mer hälsosam. Samtidigt prenumererar du på nyhetsbrevet så är fyllt med inspiration och tips. Du kan givetvis säga upp det när som helst.

bottom of page