top of page

Arbeta med mig

Det finns flera sätt att arbeta med mig - individuellt och i grupp, kortare och längre tid och alltid utifrån din bästa hälsa och välmående. Alla är vi olika och kräver olika typer av stöd - vilket passar dig?

Online Meeting

Från soffpotatis till tränad

För dig som vill bli coachad tillsammans med andra, och att steg för steg ta dig till sundare kostvanor och mer rörelse i vardagen - tänk dig att på 4 veckor vara helt på det klara med vad du faktiskt behöver göra.

Pris från 2500 kr

Från obalans till ostoppbar

Tänk om det fanns ett sätt där du kan få allt - minska på stressen och dina bördor i vardagen. Samtidigt som du förbättrar ditt välmående, uppnå en mer tillfreds-ställande tillvaro, göra livet mer hanterbart och njutbart - balans i livet!

Beige Berg Miljö Upplysning Affisch.png

Du har tillgång till coachen i 3 hela år. 3 månader individuellt och sedan ytterligare 33 månader där du har tid att sätta vanor. Det här är för dig som vill jobba individuellt med coachen.

Pris från 30.000 kr

Business Meeting

Wellness på jobbet

Maximera ert företags attraktion med vårt skräddarsydda föreläsningar och coachingprogram för företag. Glada och välmående med-arbetare, ökad produktivitet och väl-befinnande utan överdrivna kostnader. Ett friskare team, en mer attraktiv arbetsplats.

Pris på offert.

Retreats

Exklusiva retreats där vi bjuder in 10 personer till en fantastisk plats i Sverige (2 ggr/år) eller Italien (2 gång/år). Vi kommer träffas under en helg där du får lära dig att stressa av och framför allt en helg där du kan släppa allt och bara få vara dig själv.

summer-2400227_1280.jpg

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få din alldeles egna hälsoguide - 5 steg till att bli mer hälsosam. Samtidigt prenumererar du på nyhetsbrevet så är fyllt med inspiration och tips. Du kan givetvis säga upp det när som helst.

bottom of page