top of page

Lås upp din fulla potential med
MINDEASE coaching & mindfulness

Hälsa, lycka & framgång

Mindease - Coaching & Mindfulness är din bästa lösning för att uppnå optimal hälsa och välbefinnande för just din livsstil. Med mer än 30 års erfarenhet, utbildad och certifierad inom coaching, så är jag engagerad i att hjälpa dig att nå dina personliga mål inom hälsa.

Kronans Apotek_man_höst_hatt_tröja_träd_Foto Liza Simonsson_liggande_edited_edited.jpg

Johan - din personliga coach

- Diplomerad & Certifierad Hälsocoach -

Jag heter Johan och jag har arbetat med professionell coaching sedan 2010 och är certifierad enligt ICF’s värderingar. Se mig som din livsdesigner, jag använder coaching och mentoring som verktyg.

Jag har specialiserat mig inom wellness-coaching och framför allt så vänder jag mig till dig som vill ha en hållbar livsstil privat och på arbetsplatsen - mindre stress, orka mer och i balans, utan att du ska behöva spendera timmar på gymmet eller i löparspåret. I min värld ska du klara av ditt arbete på bästa sätt och dessutom ha energi över till en meningsfull fritid. Mina värdeord är: hälsa, lycka och framgång!

 

Min första kontakt med coaching var när jag själv hade stött på hinder i mitt liv, efter det så utbildade jag mig till coach som ett komplement till min tidigare erfarenhet inom träning – där jag varit aktiv både som instruktör och ledare. Träning har jag mer eller mindre sysslat med i hela mitt liv och som instruktör och ledare har jag varit aktiv sedan i början av 90-talet.

Jag är även författare till boken Lev Livet Lättare - en bok där jag samlat alla mina kunskaper och min erfarenhet kring viktminskning. I den berättar jag hur du kan gå ner i vikt lika enkelt som mina klienter och flera tusentals andra. Tänk att du kan gå ner i vikt utan att följa någon trendig diet eller förbjuda någon mat. Boken finns som e-bok och du kan läsa mer om den genom att klicka på länken nedan!

Läs mer om boken här

Kronans Apotek_man_hund_vänskap_träd_ute

Trygg, empatisk & entusiastisk

Jag är intresserad av människan, hur och vad vi gör och kanske framför allt varför vi gör det vi gör. Vilka strategier och vanor är det som driver oss, framför allt hur kan vi ändra på oss?

Som livsdesigner vill jag hjälpa dig att bli ditt bästa jag. När jag lyssnar på dig och få dig att tänka utanför ramarna, då når du resultat. Jag får till mig att jag är trygg, empatisk, entusiastisk som coach. Framför allt är jag motiverad att hjälpa dig till att bli en bättre version av dig själv.
Självklart råder total tystnadsplikt och diskretion när du pratar med mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

Om Mindease: About Me
bottom of page