top of page

BOKEN - LEV LIVET LÄTTARE

EN HÅLLBAR OCH HÄLSOSAM LIVSSTIL

I boken Lev Livet Lättare har jag samlat alla mina kunskaper och mina erfarenheter kring viktminskning. I den berättar jag hur du kan gå ner i vikt lika enkelt som jag gjort, liksom mina klienter och flera tusentals andra. Tänk att du kan gå ner i vikt utan att följa någon trendig diet eller förbjuda någon mat. Jag kommer att vända upp och ner på saker som du tidigare trodde var sanna kring viktminskning och må bra.

Det faktum att du är på den här sidan betyder att du VET att du behöver förändra ditt liv och du behöver gå ner i vikt - du behöver en bok som Lev Livet Lättare som kan ta dig till nästa steg i ditt liv. Och det faktum att du är på den här sidan betyder också att du inte har lyckats gå ner i vikt hållbart tidigare. Ytterligare ett faktum är att du säger saker som "jag vet vad jag behöver göra (och ändå så gör du det inte)". 

 

Du har helt enkelt inte hittat rätt innan, annars skulle du inte vara här - eller hur! Om detta gäller dig, är den här boken den viktigaste du någonsin kommer att läsa om du ska gå ner i vikt en gång för alltid. Från och med nu är det slut på dieter och din nya livsstil kommer börja.

Först och främst så vill jag påpeka att detta är ingen quick fix, det är antagligen någon form av quick fix som fått dig dit du är idag. Att gå ner i vikt handlar om att lägga om sin livsstil. Jag ska inte ljuga för dig, det kommer att vara jobbigt ibland och du kommer att misslyckas längs med vägen. Tankar som att "nämen, det här kan han inte mena" kommer dyka upp. Låt mig då få berätta - allt i boken funkar - jag har själv gått ner drygt 10 kg med hjälp av det som jag skrivit, faktum är att jag har gått ner mer än det bara det att de första 10 kg (totalt över 20 kg alltså) var jag omedveten om vad jag gjorde. Jag har klienter som har gått ner allt från 5 till 25 kg med hjälp av informationen i boken.

Vill du läsa mer om min historia så kan du göra det här: Min historia

Eftersom att du har läst så här långt kan det bara betyda en av två saker:

1. Jag vill veta mer, kan jag få läsa en bit ur boken?

Jamen visst, om du klickar på denna länk så kan du läsa första kapitlet ur boken.

2. Jag vill köpa boken, hur kan jag göra det?

Boken köper du enklast genom att klicka på knappen nedan

 

BOKEN
bottom of page