top of page

REFERENSER

Några ord från våra klienter

”Kursen motsvarade mina förväntningar med råge. Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig - hade ingen aning om att mindfulness är så brett. Så omfattande. Och lättillgängligt i sin flexibilitet. Det allra bästa var att få förståelse för alla spectra av mindfulness och att det gör så gott – för kropp och själ! Samtalen var väldigt givande och en överraskning för mig.”

 

Dessutom vill jag säga att AnnaCarin var en fantastisk instruktör. Lugn, tydlig, intresserad och fick alla att känna sig bra. Inga krav eller ”bannor”. AnnaCarin är trovärdig i sin roll och delar med sig av egna erfarenheter perfekt mycket. Hon har alltid deltagarna i fokus. Utstrålar ett lugn som inger väldigt förtroende, alla vågar!”

Lisa Blomberg Inhousestrateg, Framtidens Inhouse

"Johan har coachat mig under några månader hösten/vintern 2018 med fokus på att etablera mitt nya företag och finna fler kunder. Jag är baserad i London och med dagens teknik var detta inget hinder, vi körde det helt enkelt över telefon och det fungerade jättebra!
Johan är en mycket god och uppmärksam lyssnare, han uppmuntrar framsteg, är nyfiken, ser möjligheter och hjälpte mig prioritera och fokusera på vad som var viktigt. Han fick mig att tänka ut nya sätt att arbeta på – jag som trodde att jag inte var särskilt bra på att tänka utanför boxen! – och, minst lika viktigt, pushade mig vänligt men bestämt att planera in vad jag hade sagt att jag skulle göra, vilket gjorde att det faktiskt hände också!
Sedan jag har jobbat med Johan som min professionella karriär coach har jag utvecklat ett större självförtroende, särskilt vad det gäller att vara innovativ och kreativ."

Carolina Karlström, Head of Sustainability

”Vi lever i intryckens värld, det är dom som styr oss. Vi behöver hela & läka hjärnan och det gör verkligen mindfulness. Jag blev både piggare och mer koncentrerad, sov bättre
AnnaCarin var också en helt underbar lärare som verkligen delade med sig och bjöd på så mycket. En förmån att få vara med i hennes grupp.”

Annie Ahlby, Formgivare ICA Reklam

Med stort hjärta, enkla övningar och smarta frågor coachade Johan mig till att tro på mig själv, mina förmågor samt tänka om och tänka nytt. Han har också motiverat mig till att hitta mina framtidsdrömmar och hjälpt mig att omvandla de till mål. Johan är lyhörd, ödmjuk och har en härlig energi som smittar av sig. Johan är en fantastisk coach som jag varmt kan rekommendera.

Malin Wanngren Campaign & concept support , Menigo Foodservice AB

Referenser: Testimonials

”Kursen har gett mig så många bra verktyg och nya tankesätt som jag använder dagligen, för att leva med mindre stress och mer harmoni. Nu kan jag leva mer i nuet och välja glädje för stunden”

Sandra, Hovmästare

River in Autumn
Referenser: Quote
bottom of page