VÅRA PRISER

Det finns ett pris för alla, bästa priset får du som deltar i gruppcoaching. Vi erbjuder coaching i grupper, on- och offline, samt individuell. All mindfulness sker i grupp, även denna finns on- eller offline (fysiska träffar), och när det finns tillräckligt med deltagar - klicka på Boka för att höra när nästa tillfälle är.

Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag då vissa av våra kurser räknas som viktminskning & vissa som stresshantering - fråga gärna oss om du vill veta mer.

 

Om du är osäker på vilket coach-program som passar dig bäst så kan vi utgå från vilka utmaningar du har idag.

Basic - för dig som idag ligger nära din hälsovikt och vill stabilisera vikten

Standard - För dig som har övervikt och vill nå din hälsovikt

Premium - Du har övervikt och vill gå ner i vikt samt komma i ditt livs form

Om du är osäker på om coaching är något för dig så kan du klicka på bokningsknappen och boka ett discovery call - helt kostnadsfritt!

Gruppcoaching

Till vår gruppcoaching är alla välkomna, den kan ske on- eller offline. Offline sker endast i Tyresö, eller enligt överenskommelse. Coachingen sker över 6 månader och i det ingår upp till 12 gruppsamtal och ett individuellt samtal. Mailsupport och e-bok ingår.
Krav på minst 8 deltagare

Pris

5500 kr

Mindease

COACHING & MINDFULNESS

*För coachingen gäller följande:
Du köper ett paketpris för 45, 90 eller 180 dagar tillfällen vilket brukar innebära att vi till en början träffas lite oftare och mindre mot slutet.

Vill du veta mer?
Boka ett kostnadsfritt samtal där vi upptäcker om coaching är för dig!