top of page
Viktminskning

GÅ NER I VIKT MED VÄRLDENS ENKLASTE VIKTMINSKNINGSPROGRAM

En glad man som gör segergest efter viktminskning
Äta en måltid

GÅ NER I VIKT ENKELT OCH UTAN FÖRBUD

Troligtvis har du kämpat med din vikt ganska länge - kanske är du något av en seriebantare. Dieter som Atkins, Stenåldersdieten, LCHF, 5-2, Medelhavsdieten... har tillfälligt hjälpt dig men tyvärr har kilona kommit tillbaka.

Senior Man

TA TAG I DITT LIV NU

Fortsätter du på detta sätt kan du få allvarliga problem med din hälsa som högt blodtryck, typ 2-diabetes, cancer, hjärt-kärlsjukdomar och även stress.
Tar du däremot tag i din vikt och problemen kopplade till, kommer du minska riskerna att drabbas av sjukdomarna ovan och istället få ett bra och hälsosamt liv.

Smiling Couple

NÅ DIN HÄLSOVIKT

Tänk dig att du får äta vad du vill och fortfarande gå ner i vikt. Med hjälp av insikter, utbildning och närmare 30 års erfarenhet av träning och hälsa, har jag tagit fram ett program som hjälper dig att bli av med dina oönskade kilon - för alltid. Detta helt utan förbud och pekpinnar.

LÄS MIN BOK!

Lev Livet Lättare - en bok där jag samlat alla mina kunskaper och min erfarenhet kring viktminskning. I den berättar jag hur du kan gå ner i vikt lika enkelt som mina klienter och flera tusentals andra. Tänk att du kan gå ner i vikt utan att följa någon trendig diet eller förbjuda någon mat. Boken finns som e-bok och du kan läsa mer om den här, klicka bara på knappen nedan!

1538644739926.jpeg

Lena, executive assistant

Idag är jag medveten om varför jag agerar på visst sätt i olika situationer och kan då använda mig av dina råd. Tack för att du fick igång mig.
Vill Du ha en förändring så kan jag starkt rekommendera Johan.

1620581026302.jpeg

Christina, lärarassistent

Mitt mål var att gå ner i vikt och få mer energi och det lyckades jag med tack vare Johans handfasta råd. Ett av Johans främsta verktyg förutom att han är så lätt att prata med är att han fokuserar mycket på även den mentala biten.

1660035291793.jpeg

Marcus, sälj

Förutom "rena tekniker och verktyg" jobbar Johan mycket med det mentala som är en av de viktigaste bitarna för att få långvarig förändring och har gjort att jag har fått en självbild där jag är mer hälsosam och därför ett ihållande resultat.

VÄRLDENS ENKLASTE VIKTMINSKNINGSPROGRAM

Över 70% av alla som använder sig av denna metod går ner i vikt, resterande har inte följt programmet helt enkelt för att dom inte tror att det kan vara så lätt.


Vilket resultat du får...? Det beror på hur pass motiverad och engagerad du är. Och hur snart du ser resultat? Troligtvis redan inom 2 veckor. Det finns bara en sak som är säker, du måste med all sannolikhet ändra ditt förhållande till maten, det är enda sättet att gå ner i vikt - och hålla vikten nere.

 

Dessutom så handlar viktminskning, eller som jag säger hälsovikt, om så mycket mer än att tappa kilon. Vill du "bara" gå ner i vikt så är detta troligtvis inget för dig - vill du även må bra på kuppen nu och i framtiden, då ska du anmäla dig omgående!

Vad är ditt nästa steg? Är du fortfarande lite tveksam - då föreslår jag att du tar kontakt och så kan vi boka ett kostnadsfritt avstämningssamtal, ett Wake-Up call, så att du får reda på vad du kan förvänta dig.

Om du är trött på jojobantandet och seriöst vill gå ner i vikt en gång för alla, då är det här något för dig!

Du kan läsa mer om hur det fungerar här nedanför.

GÅ NER I VIKT MED MINDEASE

Jag har ett helt unikt sätt att tackla viktminskning på, jag arbetar med coachning i grupp. Vi utgår från 5 gyllene regler som hjälper dig att enkelt gå ner i vikt. Vi träffas 1 gång varannan vecka under 3 månader och varje tillfälle är mellan 1-1,5 timmar långt. Tidigare resultat har visat på en viktminskning på 0,5-1 kg i veckan, vilket kan ge dig en viktnedgång på 6-12 kg under denna tid.

Jag har valt att arbeta med viktminskning med hjälp av gruppcoachning, vilket är kanske det mest effektiva sätt att gå ner i vikt eftersom det ger en stödjande och motiverande miljö som hjälper dig att hålla fast vid dina viktminskningsmål.

 

I gruppcoachingen får du vägledning av mig som coach, men också uppmuntran och ansvarskompisar i dina kursare.

Dessutom ger gruppcoaching tillgång till en gemenskap av personer som delar liknande utmaningar, där du och de andra deltagarna kan erbjuda värdefulla insikter och tips.

 

Det sociala stödet och kamratskapet i en grupp kan också bidra till ökad självkänslan och självförtroende, vilket gör det lättare att hålla fast vid hälsosamma vanor.

Dessutom är gruppcoachning för viktminskning ett mer kostnadseffektivt alternativ till enskild coaching, vilket gör den mer tillgänglig för alla.

Slutligen har forskning visat att gruppcoaching kan leda till större viktminsknings-framgång jämfört med individuell coachning eller att försöka gå ner i vikt på egen hand. Detta kan delvis bero på det sociala stöd och ansvar som gruppcoaching ger.

Sammantaget är gruppcoachning för viktminskning ett effektivt och prisvärt sätt att gå ner i vikt och upprätthålla en hälsosam livsstil.

Att försöka klara av viktminskning på egen hand kan vara svårt. Speciellt när vi vill få ett bestående resultat. Tyvärr är det många som återgår till gamla vanor efter bara ett par månader. Det beror allt som oftast på att du inte tar tag i grundorsaken till varför du är överviktig i första taget. 

När du går ner i vikt med hjälp av det jag lär ut så får du tekniker som hjälper dig med grundorsaken såväl som symptomen - du kommer gå ner i vikt på ett effektivt, hälsosamt och hållbart sätt.

Hoppas att vi ses snart!!

bottom of page