VIKTCOACHING
gå ner i vikt med världens enklaste viktminskningsprogram

CC30F017-F172-4E8D-B254-1AC11F7EBA2F_edited.jpg
Äta en måltid

GÅ NER I VIKT ENKELT OCH UTAN FÖRBUD

Troligtvis har du kämpat med din vikt ganska länge - kanske är du något av en seriebantare. Dieter som Atkins, Stenåldersdieten, LCHF, 5-2, Medelhavsdieten... har tillfälligt hjälpt dig men tyvärr har kilona kommit tillbaka.

Senior Man

TA TAG I DITT LIV NU

Fortsätter du på detta sätt kan du få allvarliga problem med din hälsa som högt blodtryck, typ 2-diabetes, cancer, hjärt-kärlsjukdomar och även stress.
Tar du däremot tag i din vikt och problemen kopplade till, kommer du minska riskerna att drabbas av sjukdomarna ovan och istället få ett bra och hälsosamt liv.

Active Senior Man

NÅ DIN HÄLSOVIKT

Tänk dig att du får äta vad du vill och fortfarande gå ner i vikt. Med hjälp av insikter, utbildning och närmare 30 års erfarenhet av träning och hälsa, har jag tagit fram ett program som hjälper dig att bli av med dina oönskade kilon - för alltid. Detta helt utan förbud och pekpinnar.

Senior Businessman

Robert, försäljare

Jag har gått på fler dieter än vad jag vill tänka på, trodde inte att detta skulle fungera på mig heller. Nu, flera löpartävlingar och ett maraton senare... och ja just det drygt 40 kg lättare, mår jag bättre än jag någonsin gjort

Citat-tecken
Portrait of a Senior Man

Kalle, entreprenuer

Min vikt har varit ett problem större delen av mitt vuxna liv. Men efter jag följt detta program har jag blivit mer medveten och jag har gått ner i vikt för första gången på jättelänge.

Citat-tecken
Happy Man

Micke, manager

Efter en extremt pinsam historia rörandes mig fastklämd i en stol beslöt jag mig för att ta tag i min övervikt. Det är jag väldigt glad över idag, min viktminskning är över 60 kg

Citat-tecken

Världens enklaste viktminskningsprogram

Över 70% av alla som använder sig av denna metod går ner i vikt, resterande har inte följt programmet helt enkelt för att dom inte tror att det kan vara så lätt.
Vilket resultat du får...? Det beror på hur pass motiverad och engagerad du är. Och hur snart du ser resultat? Troligtvis redan inom 2 veckor. Det finns bara en sak som är säker, du måste med all sannolikhet ändra ditt förhållande till maten, det är enda sättet att gå ner i vikt - och hålla vikten nere. Dessutom så handlar viktminskning, eller som vi säger hälsovikt, om så mycket mer än att tappa kilon. Vill du "bara" gå ner i vikt så är detta troligtvis inget för dig - vill du även må bra på kuppen nu och i framtiden, då ska du anmäla dig omgående! Tag kontakt med oss så hjälper vi dig.

Vad är ditt nästa steg? Är du fortfarande lite tveksam - då föreslår jag att du tar kontakt och så bokar vi ett kostnadsfritt avstämningssamtal, ett Wake-Up call, så att du får reda på vad du kan förvänta dig.

Om du är trött på jojobantandet och seriöst vill gå ner i vikt en gång för alla, då ska du kika på våra paket och sedan ta kontakt för ditt första samtal!

Du kan läsa mer om hur det fungerar här nedanför.
Priser och paket hittar du här!

Gå ner i vikt med Mindease

Med hjälp av professionell coaching får du hjälp att nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt eller skaffa en nya, sund hälsobalans. Det är det som gör hela skillnaden. Vill du veta varför? Här nedanför kan du läsa mer om hur det fungerar - eller så hör du av dig och så tar vi det i ett samtal.

Att försöka klara av viktminskning på egen hand kan vara svårt. Speciellt när vi vill få ett bestående resultat. Tyvärr är det många som återgår till gamla vanor efter bara ett par månader. Det beror allt som oftast på att du inte tar tag i grundorsaken till varför du är överviktig i första taget. Det bästa sättet att lyckas nå sina mål är att ta hjälp helt enkelt. Med coaching och insikt kommer du få den hjälp du behöver. Coachen driver på dig när det behövs, peppar dig när du känner dig låg, och ger dig ork när du inte har det själv.

Du kommer klara det - med hjälp av coachen

Om 6 månader skulle du kunna vara väldigt mycket lättare - och dessutom ha total kontroll över dina matvanor. Du kanske även kommer ha lärt dig att tycka om träning? Hur kan vi veta det? Över 70% av de som har provat på det här programmet har lyckats att gå ner i vikt - människor som är i samma situation som du, och självklart kommer även du kommer att klara av det. Du har det i dig, vi kommer att hjälpa dig att plocka fram det.

Coaching bygger på principen hjälp till självhjälp. De tekniker som används här har sitt stöd från närmare 30 års kunskap.

Förutom att coachen lyssnar uppmärksamt på det som sägs och det som inte sägs, ställer han frågor som ska leda till förståelse. Han utmanar, hjälper dig med dina tankar och återkopplar på det han ser. Allt för att du ska nå ditt eller dina mål. 

Så här gör du för att komma igång

Vill du veta mer så klickar du på länken för att fylla i formuläret på bokningssidan eller tar kontakt genom att skicka ett mail eller ringa. Det finns ett fåtal kostnadsfria tillfällen varje vecka då jag erbjuder ”prova på”, det är först till kvarn och endast ett per person.

Under denna ”prova på”-timme går vi tillsammans genom din nuvarande situation: dina vanor vad gäller mat och träning. Vi kan titta på eventuella personliga mål. OBS! Det är inget säljsamtal!

Boka ditt samtal här!


Efter detta beslutar du dig för hur du vill gå vidare. Vi erbjuder:

- hälsoplan, du får din personliga hälsoplan för ett år framåt

- gruppcoaching, du träffar andra som är i samma eller liknande situation som du

- enskild coaching där du träffar coachen ensam och får full uppmärksamhet.

Välkommen!