top of page

FAQ

Hitta svaret på din fråga här

VAD ÄR COACHING?

Det enkla svaret är att i coaching hjälper coachen dig att nå dina mål. En coach talar inte om för dig vad du ska göra, utan ställer frågor för att du själv ska komma fram till den bästa lösningen för dig. Du har alla svaren inom dig. Jag hjälper dig bara att hitta dem.

KAN JAG JAG PROVA PÅ COACHING?

Du har möjlighet att prova coaching utan kostnad vid ett tillfälle. Detta möte kostar inget. Uteblivet besök debiteras dock med en summa på 250 kr

VAD KOSTAR DET?

Att bli coachad kostar från 600 kr per tillfälle, vi erbjuder olika paket beroende på dina behov. Du har dock chansen att testa på coaching utan att det kostar dig något. Kontakta oss för ett test-tillfälle.
Att gå en mindfulnesskurs kostar från drygt 300 kr per tillfälle vid en kurs på 8 tillfällen.

Varför olika paketpriser

För att kunna erbjuda något till alla så har vi lite olika paketpriser. Någon vill bara träffas några få gånger, någon annan vill träffas mer. Dessutom erbjuder vi gruppträffar som är något utöver det extraordinära.

KAN JAG BOKA TID ONLINE?

I dagsläget har vi inget onlinebokningssystem där du ser tiderna direkt, men vi håller på att undersöka möjligheten. Lättast att nå oss är att skicka ett mail, skicka in via kontaktformuläret eller så ringer du och så bokar vi en tid!

KAN JAG BLI COACHAD ÖVER TELEFON ELLER LIKANDE?

Coaching fungerar precis lika bra i ett fysiskt möte som att ta det övre Skype eller telefon. Ett möte online är något som jag kan rekommendera då vi i princip kan genomföra det var och när som helst.

HAR COACHEN TYSTNADSPLIKT?

Det som sägs mellan coachen och den som coachas - stannar givetvis mellan dem. Jag månar självklart om din integritet och ser tystnadsplikt som något självklart

VAD ÄR CSR?

CSR, Corporate Social Resonsibillity, eller företags samhällsansvar - alla företag har ett ansvar att ge tillbaka och så tänker vi även på Mindease. 10% av vinsten skänker vi till välgörande ändamål.

Läs mer här om vad vi gör!

FAQ: FAQ
bottom of page