top of page
  • Skribentens bildJohan

Varför ska jag träffa en coach?

Uppdaterat: 9 aug. 2023

Frågan borde väl egentligen vara när ska jag träffa en coach om du frågar mig. Jag har skrivit i ett tidigare inlägg att du inte behöver ha ett problem för att bli coachad av mig (läs mer om det inlägget här). Jag skulle vilja göra en jämförelse med att träffa en personlig tränare:

”Man behöver inte ha ett problem för att börja jobba med sig själv, precis som att du inte behöver vara skadad för att anlita en personlig tränare på ett gym”


Att träffa en coach eller mental tränare handlar om personlig utveckling, du vill ta dig själv från där du är idag till version 2.0 av dig… ditt bättre jag, kanske en mer hållbar version av dig själv – ditt val!


Vi har nog alla mindre eller större mål här i livet, även om vi kanske inte alltid uppfyller dem. Det kan vara allt från att våga byta arbetsplats, bjuda ut den där snyggingen, gå ner i vikt, börja träna, renovera i huset osv. Men vitsen med mål är att de ska utföras, om vi aldrig tar tag i det vi vill göra så kommer det bara sluta med en dröm - ett önsketänkande… antagligen en vacker dröm, men trots allt bara något som stannar i tanken.


Allt för många drömmar och mål har fastnat där, och jag är här för att säga till dig att det inte behöver vara så – du kan uppnå dina drömmar, du kan nå dina mål. Ta hjälp och du kan nå precis hur långt som helst.


Låt mig få göra ytterligare en liknelse – denna gång mot en bil. De flesta av oss äger en bil. Alla vet nog att ha bil kostar pengar, vi lägger ner ganska mycket pengar på våra bilar – de ska repareras och de ska in på service. Det är inte helt ovanligt att en reparation går på 10.000 kr eller mer, vilket vi betalar (kanske inte så glatt… men vi gör det). Jag vill nu fråga dig – när la du ner 10.000 kr på dig själv senast? När genomgick du en service?

Vad jag vill säga är att vi betalar ofta massa pengar på prylar och annat som, om vi ska vara ärliga, kanske inte är helt nödvändiga. Och när det kommer till oss själva, för vår personliga utveckling eller välmående, så lägger vi inte ner så mycket.


Tag tillfället i akt, ge dig själv chansen att bli ditt bästa jag – boka ett möte idag där vi pratar om dina möjligheter. Coachning ger dig chansen att nå dit du vill!Allt gott /Johan

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page