• Johan

Motivation på burk

Idag var jag tvungen att peppa mig både två och tre gånger innan jag var redo att bege mig ut på en joggingtur – kyligt, blåsigt, molnigt och runt nollan. Som tur är vet jag vilka triggers jag går igång på och vad som motiverar mig... motivation på burk helt enkelt. Jag tänker på hur bra jag mår efteråt och den sköna känslan som infinner sig i kroppen både under efter passet.


Vet du vad som motiverar dig? Skulle du vilja trycka på en knapp och så infinner sig motivationen och lusten!? Tänk vad härligt det skulle vara och faktum är att det kan vara så enkelt som så...!


Visst skulle det vara skönt att få fram rätt känsla vid rätt tillfälle! Det kan vara på arbetet när du ska presentera något för kollegorna eller kunden, lika väl som innan du ska bege dig ut och motionera. Det kan vara det som får dig att städa hemma, ringa det där samtalet som du gruvar dig för eller helt enkelt ger dig modet att bjuda ut den där personen som du spanat in så länge.


Motivation och lust att göra saker är det som driver oss framåt, utan motivationen skulle det inte blir några nya fräcka mobiltelefoner, snygga kläder, skön musik eller något av det andra som du har runt omkring dig.


//Johan

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla