GÖR DET MÖJLIGT - Tag kontroll över ditt liv

Välkommen till Mindease! Antagligen har du hittat hit för att du vill något mer med ditt liv. Du är intresserad av personlig utveckling eller så är det något som du är nyfiken på. Vi kan hjälpa dig nå hur långt som helst.

På Mindease jobbar Johan, som är utbildad och certifierad personlig coach, och AnnaCarin, som är utbildad mindfulness-instruktör. Namnet kommer av en ordlek med orden Mind - hjärnan/sinnet och ease - att vi ska underlätta för dig. Till vår hjälp har vi tre kraftfulla verktyg: coaching och mindfulness... samt träningens goda effekter.

 
Johan, viktminsknings- och hälsocoach

JOHAN - DIN PERSONLIGA COACH

Erfaren certifierad coach

Jag heter Johan och jag har arbetat med professionell coaching sedan 2009 och är certifierad enligt ICF’s värderingar. Jag har specialiserat mig inom hälsocoaching och framför allt så vänder jag mig till dig som vill nå din hälsovikt ha en hållbar livsstil privat och på arbetsplatsen. I min värld ska du klara av ditt arbete på bästa sätt och dessutom ha energi över till en meningsfull fritid. Coachingen går ut på att mina klienter ska använda både sina huvuden och sina hjärtan.

 

Min första kontakt med coaching var när jag själv hade stött på hinder i mitt liv, efter det så utbildade jag mig till coach som ett komplement till min tidigare erfarenhet inom träning – där jag varit aktiv både som instruktör och ledare. Träning har jag mer eller mindre sysslat med i hela mitt liv och som instruktör och ledare har jag varit aktiv sedan i början av 90-talet.

 
Johan personlig coach

Trygg, Empatisk, Entusiastisk

Jag är intresserad av människan, hur och vad vi gör och kanske framför allt varför vi gör det vi gör. Vilka strategier och vanor är det som driver oss, framför allt hur kan vi ändra på oss?

Som hälso- och livscoach vill jag hjälpa dig att bli ditt bästa jag och genom att lyssna på dig och få dig att tänka utanför ramarna så når du resultat. Jag får till mig att jag är trygg, empatisk, entusiastisk som coach. Framför allt är jag motiverad att hjälpa dig till att bli en bättre version av dig själv.
Självklart råder total tystnadsplikt och diskretion när du pratar med mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

 
AnnaCarin mindfulnessinstruktör

ANNACARIN - MINDFULNESS I VARDAGEN

Att må bra inifrån och ut och att förstå mig själv har alltid varit en drivkraft för mig.

Jag heter AnnaCarin och jag kom i kontakt med mindfulness för första gången för ca 20 år sedan och för ca. 10 år sedan började jag att använda mig av det aktivt, det var för mig en enorm AHA-upplevelse!  För två år sedan utbildade jag mig till mindfulness-instruktör – något som jag är tacksam för varje dag! Att få dela med mig av denna underbara gåva som jag fått är magiskt och det är så roligt att se glädjen och medvetenheten växa fram hos de människor jag fått förmånen att hjälpa till ett friskare liv inifrån och ut.

 
AnnaCarin mindfulnesscoach

Genom KÄRLEK & medvetenhet växer livet och mindfulness hjälper oss att hitta vägen fram!

Att leva med mindfulness som ledstjärna är fantastiskt!

Det ger inre frid och skapar en förståelse kring allt som händer inom mig och det i sin tur blir förklaringen till det som händer utanför mig.

Jag ser fram emot att få hjälpa dig till en lugnare och mer medveten vardag.

Varmt välkommen!