top of page
jc_bg_edited.jpg

MER ENERGI, GLADARE & EN BÄTTRE HÄLSA.

KOM I FORM TYRESÖ

Trött på att flåsa när du går upp för trapporna? Tycker du det är trist att gömma dig i vassen? Eller är du less på att favoritjeansen verkar ha krympt i tvätten? Eller är det så enkelt att du en gång för alltid ledsnat på att gå upp och ner i vikt? Då har du kommit rätt!

joggar

FYSTRÄNING FÖR MÄN

Med parken i Fornudden som bas tänker jag samla män i alla åldrar som vill komma i bättre form. Vi tränar allt från cirkelträning till löpträning (intervaller). 

Vill du ta med dig din son (eller söner) är det okej, det är dock på ditt eget ansvar och jag rekommenderar att de åtminstone är tonåringar (alla under 18 år tränar fritt i målsmans sällskap).

Jag kommer blanda träningen med miniföreläsningar om kropp och knopp. Vad du ska tänka på och kanske vad du ska undvika.

Du får också lära dig hur du ska gå till väga om du vill gå ner i vikt en gång för alltid och hålla övervikten borta!

Tränad eller otränad, det spelar ingen roll - alla är välkomna och du kör efter din förmåga. Kom ihåg att vi bor i Sverige och vädret kan vara sådär ibland, ha oömma kläder! Ett par träningshandskar kan också vara bra att ha.

Välkommen att anmäla ditt intresse nedan (ej bindande)!

Alla som anmäler sig får en gåva.

Anmäl dig här

Anmäl ditt intresse här, din anmälan är inte bindande, det är för att jag ska få ett få ett hum om antalet deltagare - dessutom får du en gåva!

Tack för din anmälan!

Cask_3S5A6085_Foto Liza Simonsson.JPG

COACH CASK

Som certifierad Hälsocoach och träningsinstruktör vill jag hjälpa dig må bättre och komma i form. Med en bättre fysik och kondition så orkar du mer, du kan prestera bättre på jobbet (och hemma) och du blir gladare.

Jag är även författare till boken Lev Livet Lättare - en bok där jag samlat alla mina kunskaper och min erfarenhet kring viktminskning. I den berättar jag hur du kan gå ner i vikt lika enkelt som mina klienter och flera tusentals andra. Tänk att du kan gå ner i vikt utan att följa någon trendig diet eller förbjuda någon mat. Läs mer om boken genom att klicka på knappen!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

bottom of page