top of page

PRESTERA DITT BÄSTA I ALLA SITUATIONER 

"Lev Livet Lättare!

Känner du dig överväldigad av vardagens krav och av känslan att inte vara tillräcklig? Upplever du stress och en gnagande känsla av att något saknas i ditt liv?

Det är dags att ta kontroll och skapa en förändring som leder till välmående och lycka"

Family Portrait

TA KONTROLL ÖVER DITT LIV!

Känner du att du har obalans i livet? För mycket stress, för lite sömn, en känsla av att jobbet har tagit över på bekostnad av familjen. Vill du istället ha balans och lycka i ditt liv? Tid över att göra det du egentligen vill göra, känna att du lever i harmoni och mår riktigt bra?

paret kör

HOLISTISK HÄLSA

Risken om du fortsätter stressa, sova för lite osv, är att du kan få problem med vikten, hjärtat, utveckla diabetes eller gå in i väggen. Det som är bra är att du vet om att du har problem och att lösningen är enkel. Genom att bara ändra lite på dina rutiner och exempelvis se till att få mer sömn eller att börja röra på dig, så kan det ge mycket goda resultat.

resten Break

LEV LIVET LÄTTARE

Jag utgår från 5 huvudområden:
Kost

- Träning

- Vila

- Sömn

- Relationer
Det handlar inte om att sträva efter perfektion inom de enskilda områdena utan balans mellan dem, i Japan kallas det Ikigai.

VAD SÄGER KLIENTERNA?

Malin en coachklient

Malin, campaign & concept support

Med stort hjärta, enkla övningar och smarta frågor coachade Johan mig till att tro på mig själv, mina förmågor samt tänka om och tänka nytt. Johan är lyhörd, ödmjuk och har en härlig energi. Johan är en fantastisk coach som jag varmt kan rekommendera.

Per en coachklient

Per, säljare

Jag kan varmt rekommendera Johan för alla som behöver en kickstart i livet med inspiration och vägledning. Johan har en väldigt god förmåga att sätta sig in i andras situationer

Carolina en coachklient

Carolina, hållbarhetschef

Johan är en mycket god och uppmärksam lyssnare, han uppmuntrar framsteg, är nyfiken, ser möjligheter och hjälpte mig prioritera och fokusera på vad som var viktigt.

HEMLIGHETEN BAKOM ETT LÅNGT OCH LYCKLIGT LIV

Skapa balans och upptäck din inre styrka!

Känner du dig överväldigad av vardagens krav? Plågas du av känslan att inte vara tillräcklig? Upplever du stress och en gnagande känsla av att något saknas i ditt liv? Det är dags att ta kontroll och skapa en förändring som leder till bättre hälsa, välmående och lycka.

Vårt holistiska coachingprogram "Lev Livet Lättare" är skräddarsytt för personer som söker en djupare mening och balans i sina liv. Vi tror på kraften i att omfamna alla aspekter av ditt välbefinnande – fysiskt, mentalt och känslomässigt. Genom en kombination av vetenskapligt beprövade metoder och personlig vägledning kommer vi att hjälpa dig att ta stegen mot ett mer harmoniskt och meningsfullt liv.

Tillsammans kommer vi att arbeta mot att skapa en framtid som du drömmer om. Jag kommer att utmana dig att tänka stort och våga drömma högt. Genom att sätta upp djärva mål kommer vi att ta dig utanför din komfortzon och låta dig upptäcka din fulla potential.

 

Ta kontroll över ditt liv och börja skapa den inre balans och lycka du förtjänar! Med hjälp av coaching och mentorskap kommer du att bli guidad genom hela resan för att säkerställa att du når dina mål och upplever verklig förändring.

Begränsade platser är tillgängliga för det exklusiva coachingprogrammet "Lev Livet Lättare". Du kan välja att bli coachad i 6 eller i 3 månader.

Anmäl dig nu, klicka på knappen nedan, och ta det första steget mot att skapa ett liv i balans, lycka och mening.

bottom of page