Family Portrait

TA KONTROLL ÖVER DITT LIV!

Känner du att du har obalans i livet? För mycket av stress, för lite av sömn, en känsla av att jobbet har tagit över. Vill du istället ha balans i ditt liv? Tid över att göra det du egentligen vill göra, känna att du lever i harmoni och mår riktigt bra!

paret kör

HÄLSOCOACHING

Risken om du fortsätter stressa, sova för lite osv är att du kan få problem med vikten, hjärtat, utveckla diabetes och andra så kallade välfärdssjukdomar. Det som är bra är att du vet om att du har problem och att lösningen är enkel. Genom att bara ändra lite på sina rutiner och exempelvis se till att få mer sömn eller att börja röra på sig, så kan det ge mycket goda resultat.

resten Break

HÄLSOBALANS

I den här coachingen utgår vi från 3 huvudområden - Vila, Mat och Rörelse.
Det handlar inte om att sträva efter perfektion inom de enskilda områdena utan balans mellan dem, i Japan kallar man det Ikigai.

Vad säger klienterna

Malin en coachklient

Malin, campaign & concept support

Med stort hjärta, enkla övningar och smarta frågor coachade Johan mig till att tro på mig själv, mina förmågor samt tänka om och tänka nytt. Johan är lyhörd, ödmjuk och har en härlig energi. Johan är en fantastisk coach som jag varmt kan rekommendera.

Citat-tecken
Per en coachklient

Per, säljare

Jag kan varmt rekommendera Johan för alla som behöver en kickstart i livet med inspiration och vägledning. Johan har en väldigt god förmåga att sätta sig in i andras situationer

Citat-tecken
Carolina en coachklient

Carolina, hållbarhetschef

Johan är en mycket god och uppmärksam lyssnare, han uppmuntrar framsteg, är nyfiken, ser möjligheter och hjälpte mig prioritera och fokusera på vad som var viktigt.

Citat-tecken

Hemligheten bakom ett långt och lyckligt liv

Anlita en expert (+certifierad erfaren coach) på området, jag har sysslat med träning och kost i princip hela mitt vuxna liv. Jag vet hur kroppen fungerar och reagerar i de flesta  situationer, jag vet hur hjärnan funkar så att vi på bästa sätt kan utnyttja din för att nå dit du vill!

Vill du veta mer? Boka ett kostnadsfritt samtal för att ta reda på om coaching är något för dig.